You are human. Let's interact
Verkeerd. Probeer het nog een keer
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen.
Close
Posters

Sound Poster 1.0

Sound Poster 1.0
The Sound Poster 1.0 is een eerste experiment waarbij we het digitale samen laten gaan met het analoge, in dit geval techniek met print. De balangrijkste rede voor deze reeks experimenten is dat de ervaring significant groter is. Digitale installaties /projecten/ apps zijn vaak gekoppeld aan een scherm en dat betekent vaak dat de omgeving of materiaal (tactiliteit) een minimale rol spelen terwijl deze aspecten een belangrijke invloed hebben op onze ervaringen.
The sound Poster is het eerste experiment waarbij we kijken naar de mogelijkheden van techniek in combinatie met een poster. In dit geval maakten we gebruikt van de open source technology en software Arduino in combinatie met een stroom geleidende inkt. Wanneer de weerstand verandert, het geluid verandert. Het geluid is nu gebaseerd op een synthesizer maar zal een in opvolger vervangen worden door 'klassieke' instrumenten.

Het ontwerp is gebaseerd op het werk van Kandinsky, muziek was erg belangrijk voor hem en veel werk is ook echt gebaseerd op muziek.

De Sound Poster ontwikkelen we samen met David van Gemeren.
AwardDit is een klein testje...

Sound Poster 1.0
Sound Poster 1.0
Sound Poster 1.0